Rigtig mange gik skuffede hjem fra Hancock Arena denne lørdag. Skive spillerne fordi de ikke fik scoret på deres mega chancer, Frem spillerne fordi spillet delvist igen ikke fungerede, Rasmus Louie Larsen fordi han fik rødt, Skive’s tilhængere fordi de ikke vandt, FREMs tilhængere var måske skuffede men lod sig ikke mærke med det. Skal man finde en der ikke var skuffet så var det måske dommeren – måske fordi man aldrig får at vide hvad dommerudvikleren sagde til dommeren efter kampen.

Sidste søndag scorede FREM 3 (tre) mål mod Esbjerg og det gav visse forventninger inden opgøret mod skive som var en nøgle kamp. Men nu var det ikke helt samme hold Frem stillede med, Frederik Kristensen, Rasmus Grønne, Oliver Andersen var erstattet af Jakob Skovgaard Larsen, Kristoffer Dirksen, og Oliver Møller-Jensen.

Kampen startede ikke særlig lovende for FREM allerede i kampens første minut var der problemer, en skidt tilbagelægning mod målmand Sebastian Sørensen i FREM målet gav problemer og Skives Kristian Leth blev spillet fri, heldig sparkede han bolden lige på FREM målmanden

Kort efter havde FREM en mulighed Søren Nørgaard sparkede et hjørnespark direkte mod mål, det gav Skives keeper problemer og han fik med nød og næppe blokeret bolden, returen havnede hos Oliver Møller-Jensen hvis afslutning bestod af et halv kikset skud mod mål

FREMs største chance kom i det 14. minut Isak Tånnander modtog en dyb stikning i højre side , og sendte bolden ind foran mål til Oliver Møller-Jensen men han sparkede bolden forbi mål.

I kampens 18 minut havde Skive en mulighed, da FREM havde svært ved at bremse et opspil, men det afsluttende skud blev sendt forbi mål.

Kort efter fik FREM etableret et kontra angreb, men Oliver Møller-Jensen sendte bolden over mål.

Skive blev mere og mere nærgående og i det 24. minut blev bolden sparket tæt over FREMs mål mens Sebastian Sørensen måtte vippe bolden over eget ål efter et hjørnespark i det 28. minut.

I kampens 31. minut sendte Rasmus louie larsen bolden ind foran mål her forsøgte Hocine Derrar sig men skuddet blev kikset, Oliver Møller-Jensen fulgte op men hen fik heller ikke ordentlig ram på bolden.

Kort før pausen blev en skive spiller spillet helt fri men en fantastisk redning af Sebastian Sørensen forhindrede mål.

Anden halvleg startede med en rimelig stor FREM chance, da et hjørnespark blev headet tæt forbi mål af Isak Tånnander . Her efter faldt kvaliteten af kampen noget da specielt FREM’s spil gik i stå

I det 60. minut havde Skive en kæmpe mulighed, et indlæg ind i feltet ramte foden på Emil Schou Jørgensen og bolden tog en uheldig retning mod eget mål, det var få cm. fra at FREM spilleren blev noteret for et selvmål.

FREM blev ramt af en udvisning, i det 75. minut forsøgte Rasmus Louie Larsen sig med en tackling, fra min vinkel så det ud som om FREM spilleren ramte bolden og at Skive spilleren faldt over FREM spillerens ben, dommeren så det fra en anden vinkel og hev det røde kort op under alle omstændigheder virkede det hårdt dømt hvis der var noget at dømme for. I øvrigt slap Skive spilleren der skubbede Louie i brystet med tå hænder efterfølgende for påtale.

Udvisningen gav Skive et overtal, men egentlig fik FREM lukket hullet godt og FREM fik faktisk også et par chancer bl.a. havde Jakob Skovgaard en mulighed som blev brændt, men også Lukas Balck som blev sendt afsted på et hurtigt taget frispark, men bolden løb fra ham

Skive kunne være rendt med alle 3 point i kampens overtid da en skive spiller forsøgte sig med et skruet skud fra kanten af feltet men FREMs absolutte bedste spiller Sebastian Sørensen fik fingrene på bolden og den ramte opstanderen.

Kampen sluttede 0-0 kan man være tilfreds i FREM lejren, nej egentlig ikke Skive virkede ikke som et voldsomt farligt hold, uanset udvisningen.

På lørdag er der en ny kamp, modstanderen er Kolding på udebane kl 14:00 og svært bliver det, jeg mindes ikke jeg har FREM hive 3 point med hjem i de kampe jeg har set der ovre. I hvert fald bliver det uden Rasmus Louie Larsen som sidder uden for i 3 kampe.

Skive-FREM 0-0