Hjemme har FREM aldrig vundet over Næsby – det er “kun” blevet til uafgjort. Dette var noget, som FREM i dag havde mulighed for at lave om på, og samtidig ville en sejr gøre det ualmindelig svært for Næsby at blande sig i topstriden.

Sidste uges kamp i Aarhus gav en karantænedag til midtbaneslideren Frederik V. Kristensen, og desværre er det netop midtbanen, som er mest sårbar over for fravær. Unge Oliver Møller-Jensen fik af den grund spilletid fra start.

FREMs udvalgte – Foto Claus M. Hansen

FREM fik dog ingen ønskestart på kampen. Allerede i kampens 3. minut blev Christian Bramsborg snyd i FREMs højre side, og bolden blev sendt fladt ind foran mål, hvor Rasmus Grønne Jensen var uheldig at styre bolden i eget net.

Inden målet havde FREM dog haft to muligheder for at bringe sig foran, men først sendte Jakob Skovgaard Larsen og sidenhen Lucas Balck bolden forbi mål.

Efter at have sundet sig lidt oven på målet tog FREM teten i kampen. Men der gik altså en rum tid, før FREM fik en stor mulighed, og det var i det 19. minut, hvor Oliver Andersen headede en fremlægning fra Christian Bramsborg direkte på Næsbys målmand.

I kampens 28. minut havde FREM igen en mulighed. Efter et fladt hjørnespark opstod der klumpspil foran Næsby-keeperen, som dog til sidst fik reddet. Kort efter forsøgte en meget fri Oliver Møller-Jensen sig på et hovedstød efter indlæg fra Lucas Balck, men bolden blev headet over mål.

En af de rigtig store muligheder fik FREMs Emil Schou Jørgensen i det 37. minut, hvor han headede på Næsby-keeperen, som kun fik halvklaret. Returen havnede hos Jakob Skovgaard Larsen, som sendte bolden forbi mål.

Næsby havde ikke det helt store at byde på. Kun en enkelt gang blev det rigtigt farligt, men FREMs målmand Sebastian Sørensen fik reddet. Næsby havde yderligere et par muligheder i slutningen af halvlegen; først måtte Sebastian Sørensen snuppe et frisparksforsøg, og kort efter sendte Næsbys Kristian Petersen bolden over FREMs mål.

I halvlegens overtid headede Emil Schou Jørgensen bolden over mål efter et indlæg fra Jakob Skovgaard Larsen.

Oliver G. Andersen (uden for billedet) scorer her til 1-1 Foto Claus M. Hansen

FREM fortsatte sin dominans fra starten af anden halvleg, og det gav pote i det 50. minut, hvor Oliver G. Andersen tog et par træk på tværs af banen uden for straffesparksfeltet for at sætte sin modstander af. Dette lykkedes, og FREM-spilleren sparkede bolden i mål.

Det var startskuddet til nogle gyldne minutter, hvor de 1045 tilskuere i den grad blev forkælet af flotte detaljer. I kampens 58. minut blev det 2-1, da Jakob Skovgaard Larsen opfangede en fejlaflevering på midtbanen og satte kurs mod Næsby-målet. Fra kanten af feltet sendte FREM-spilleren bolden på tværs til en helt og aldeles fri Lucas Lodberg, som tæmmede bolden og sendte med et skruet skud bolden forbi Næsbys målmand.

Lodberg fejrede sin scoring blandt tilskuerne – Foto Claus M. Hansen

Bare to minutter senere kunne Lodberg have scoret sit andet mål, men valgte i stedet en kort hælaflevering til Oliver G. Andersen, som så blev dobbelt målscorer, da han sendte bolden i mål.

Oliver kan også score med venstre fod – Foto Claus M. Hansen

Det var dog ikke slut endnu. FREM satte trumf på i det 70. minut, hvor FREMs måske bedste spiller Jakob Skovgaard Larsen faktisk spillede både Oliver G. Andersen og Lucas Balck fri med en dyb stikning. Det blev dog sidstnævnte, der havde mest front mod målmanden, som afsluttede, og Lucas Balck sendte bolden i nettet.

I kampens 74. minut sendte Lucas Balck bolden ind midt i feltet til Lucas Lodberg, som dog headede bolden over mål. 3 minutter senere sendte Lucas Balck igen bolden ind foran mål. Næsbys målmand fik bokset bolden ud af feltet, hvor Oliver Møller-Jensen forsøgte sig med et skud, men sendte bolden forbi mål.

Næsby havde stort set ikke en chance i anden halvleg. Dog havde de et indkast i det 83. minut, som endte med et skudforsøg, som gik forbi FREMs mål.

FREM sluttede af med to forsøg i overtiden. Først sendte Pablo Besarte bolden forbi mål fra en spids vinkel, og sluttelig forsøgte Oliver G. Andersen sig med et lob fra lang afstand, da Næsby-målmanden var kommet på mellemhånd. Han nåede dog tilbage og fik fat på bolden.

Kampen sluttede med en komfortabel 4-1 sejr – og vigtigere: Spillet var mange gange bedre end i de to seneste kampe, og FREMs spillere må være fodret med selvtillid inden næste opgør mod Dalum ude på lørdag kl. 13:00 – HUSK at BK FREM SUPPORT arrangerer bustur. Læs mere på her

Tilfredshed blandt publikum – Foto Claus M. Hansen

FREM-Næsby 4-1 (0-1)
0-1 Rasmus Grønne Jensen (selvmål, 4)
1-1 Oliver G. Andersen (50)
2-1 Lucas Lodberg (58)
3-1 Oliver G. Andersen (60)
4-1 Lucas Balck (70)

FREMs opstilling

Sebastian Sørensen
Matthias Andersen, Emil Schou Jørgensen, Rasmus Grønne Jensen, Christian Bramsborg (83, Frederik Balslev)
Oliver Møller-Jensen, Jacob Skovgaard, Kristoffer Dirksen (anf.) (77, Rasmus Fugl), Lucas Balck (80, Pablo Besarte)
Oliver G. Andersen, Lucas Lodberg (83, Mohammed Youssef)
Reservemålmand Rasmus Wedege kom ikke på banen

Advarsler:
Martin Lund Pedersen, Næsby (54)
Nicklas Stott Venzel, Næsby (55)
Jakob Skovgaard Larsen, FREM (58)
Kristian Petersen, Næsby (78)

Tilskuere 1045

Dommer: Jacob Stausgaard Kobberrød

Dagens sejrsfoto – Foto Heidi Olsen

CMH

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk