Afslutningen på grundspillet bød på en vaskeægte topkamp, nemlig rækkens nr.1 mod nr.2, FREM mod VSK Aarhus. Ud over det var et topopgør, så var vejret måske for første gang i år til udendørs aktiviteter, og det havde lokket rigtig mange af huse, faktisk hele 1986 som var sæsonrekord.

Frem var tvunget til ændringer i forhold til seneste kamp, Sylvester Seeger-Hansen sad uden for med en mindre skade, og da man igen kunne råde over Rasmus Louie Larsen så kunne Tobias igen spille på midtbanen. En anden ændring havde givet plads til August Andersen i stedet for Daniel Warmbach som havde taget plads på bænken.

FREM vandt lodtrækningen og valgte at spille i modvind i 1. halvleg, men om det var vinden eller et højt pres fra VSK vides ikke men FREM kom under pres fra kampens start. Alligevel var FREM tæt på at snyde VSK da deres keeper tog lidt let på sagerne ved et udspark og Ezgon Zeqiri kom på tværs men hans blokering fik VSK keeperen selv fat i.

Ellers stod der VSK på det meste, de fik rigtig mange dødbolde, det fleste var ikke specielt farlige. en enkelt gang ramte de dog overliggeren. Ellers var det så som så med oplagte chancer, og man kan sige at FREM stod godt over for de mange dødbolde som VSK fik tildelt i 1. halvleg.

FREM benyttede pausen til en udskiftning, Philip Oslev udgik da han alvorligt lænede sig op af sin anden advarsel, og i stedet kom Rasmus Grønne Jensen på banen og da FREM samtidig havde medvind blev anden halvleg en noget anderledes affære.

FREM fik anden halvleg første store chance da Tobias Noer headede et hjørnesparks indlæg mod mål, VSK keeperen fik dog pareret bolden over mål. Kort efter var det tæt på at gå galt i den anden ende, en misforståelse i FREMs forsvar gav en chance, men Viktor Anker fik reddet med en fodparade.

FREM havde en kæmpe mulighed da Ezgon Seqiri slap fri i venstre side af feltet og lagde bolden på tværs til Salieu Drammeh, men man kan konstatere at han ramte bolden underligt og at der overhoved ikke kom fart på hans afslutning.

Egzon Seqiri forsøgte sig midtvejs med en halvflugter på en nedfaldsbold, men heller ikke han fik fart på bolden selv om den faktisk var tæt på at snyde VSK målmanden. Også FREM ramte overliggeren, det var et par minutter senere på et langt indkast fra Rasmus Louie Larsen, og Gustav Hansen var afslutteren med hovedet.

I kampens 70. minut smilede heldet til FREM, Rasmus Louie Larsen slap fri på en lang aflevering, skarpt forfulgt af VSK’s Simon Rasmussen. Fra min position kunne jeg ikke se at VSK spilleren gjorde noget og FREM spillerens fald lignede lidt noget film, men dommeren var af en anden mening, og pegede på pletten, og efter at have set situationen fra en anden vinkel kunne det godt se ud som om Louie bliver ramt på læggen. Man kan dog undre sig over at VSK spilleren slap for gult kort, når man ellers så hvad Tobias Noer fik gult for.

Straffesparket blev taget af Salieu Drammeh, og hvilket spark som vidner om et gevaldigt overskud, han sparkede dybt i bolden og løftede den en anelse over en VSK keepere som havde smidt sig, det så faktisk ret blæret ud, – havde han brændt havde han nok fået jordens største skideballe af cheftræneren

Kort efter var VSK faktisk tæt på udligning, Theis Nielsen slap fri efter lidt pasivt forsvarsspil, men Viktor Anker fik en hånd på afslutningen og vippet den til hjørnespark, det var faktisk en meget stor redning, og gjorde ham nok til FREMs bedste spiller.

VSK pressede på, men FREM fik flere kontra muligheder, bl.a. blev Salieu Drammeh spillet helt fri af Berkay Sahin men SD fik slet ikke fart på sin afslutning og den blev reddet af keeperen.

Fart på bolden fik han til gengæld i kampens sidste minut hvor han først snyder to VSK spillere med driblinger for siden hen at sende bolden hårdt op i nettaget til en FREM føring på 2-0 som også blev kampens slutresultat.

Resultater betyder af FREM snupper 1. pladsen med 43 point 6 point flere end VSK Århus på 2 pladsen. point som FREM tager med over i slutspillet om oprykning.

Dagens lidt overraskende resultater betyder i øvrigt at FREM i slutspillet kommer til at møde VSK, Ishøj, Avarta, Holbæk, Næsby, i 2 opgør ude og hjemme. Kampprogrammet forventes offentliggjort meget hurtigt i den kommende uge af hensyn til klubbernes planlægning, men det forlyder dog at FREM møder Næsby ude i første runde