Det er med stor sorg, at vi i Boldklubben FREM har modtaget beskeden om, at vores tidligere træner for førsteholdet, Ebbe Skovdahl, er død i en alder af 75 år.

Ebbe Skovdahl var allerede og med rette et yderst kendt navn i dansk fodbold, da han i 2003 takkede ja til at overtage FREMs Superligahold. Skovdahl havde flotte meritter på sit træner-cv fra især Brøndby IF, og hans karriere havde også bragt ham til både Benfica i Portugal og Aberdeen i Skotland samt Vejle og Brønshøj herhjemme.

Det var en yderst seriøs og kompetent træner, som overtog spillertruppen i oktober 2003, og med det samme kunne man mærke, at Skovdahl havde vægt bag sine ord og idéer. Der blev lyttet, når Ebbe talte.

Spillerne fik en træner, der vidste, hvad fodbold på topniveau handler om, og samtidig gik Skovdahl direkte ind i hjerterne på fans og klubfolk med sit rolige gemyt, som sagtens kunne flamme op, når kampen var i gang.

Ebbe Skovdahl fortsatte som træner efter nedrykningen fra Superligaen og frem til 2005, hvor han gik endegyldigt på pension.

Vi er stolte af, at Ebbe Skovdahl blev en del af FREMs historie, og at FREM blev en del af Skovdahls historie.

Vores tanker går til familien, og vi trøster os ved, at Ebbe Skovdahl har efterladt sig så stort et aftryk på dansk fodbold, at han aldrig vil blive glemt.

Hvil i fred.