Topkamp i Valby mod VSK Aarhus

Udsolgt topkamp

Lørdag den 31. oktober spiller FREM mod VSK Aarhus på Valby Stadion. Kampstart er kl. 14.00.

Kampen er på forhånd udsolgt, og der vil ikke være billetsalg i indgangen. Som vi er blevet vant til, er kampen underlagt corona-restriktioner, og vi opfordrer til at følge de anvisninger, vagter og officials kommer med.

Har du billet til kampen, så hav den klar til at blive scannet i indgangen enten på papir eller på telefonen.

Stadig tæt i toppen

Når spillerne løber på banen lørdag, løber de ind til en topkamp i 2. Divisions pulje 1, som også kaldes Vestkredsen. Det er nemlig rækkens nummer 2, som tager imod nummer 4.

VSK Aarhus har haft en rigtig fin start på sæsonen, og de ligger lige i hælene på FREM med 16 point mod FREMs 19. Den difference vil århusianerne uden tvivl gå på banen for at udligne.

Ligesom FREM er VSK Aarhus’ sæsonmål at slutte i top 6, og kampen om topplaceringerne er tæt. 3 point mod en direkte toprival er guld værd. VSK Aarhus lå til at hente en sejr hjemme mod Thisted i sidste weekend, men de måtte se Thisted snuppe det ene point på en sen udligning. Et scenarie, der minder meget om vores eget møde med thyboerne ugen forinden.

Skuffelsen over pointtabet vil VSK helt sikkert gerne hævne mod os, og det er et rigtig stabilt og homogent hold, vi får på besøg. Det bliver ingen nem opgave at forlænge vores serie af ubesejrede kampe; vi skal arbejde hårdt for tingene.

Får vi anledning til at juble igen mod VSK Aarhus? (Foto: Preben Pathuel)

Flere vigtige kampe

To af holdene lige i haserne på FREM og VSK Aarhus er Thisted og Middelfart på hver sin side af stregen, og de mødes indbyrdes i denne runde i et vigtigt brag om at være med i den sjove ende.

Dalum på femtepladsen har et traditionelt svært lokalbrag mod Næsby, og B.93 møder hjemme FC Sydvest, som stadig kan nå med i den rigtige ende med en sejr.

I Aarhus mødes Fremad og det absolutte tophold Jammerbugt FC. Aarhus Fremad er ved at være lidt pressede i forhold til at komme i top 6, og Jammerbugt sætter sjældent point til. Spændende opgør hele vejen rundt – men vigtigst er selvfølgelig vores egen kamp.

Næsten nyt bekendtskab

VSK Aarhus er i den nuværende konstruktion en ret ny klub fra 2016, da Vejlby og Skovbakken gik sammen. Det er derfor temmelig begrænset med statistik mellem FREM og lørdagens gæster.

Vi har mødt hinanden to gange i foråret 2017, og begge kampe endte 1-1 i 2. Divisions Kvalifikationsspil.

FREMs indtil videre to mål er scoret af henholdsvis Rasmus Louie Larsen og en VSK-spiller med et selvmål. For VSK Aarhus blev det første mål scoret af Magnus Clemmensen, som stadig er at finde på holdet, og det andet mål af Kasper Kempel, som sidenhen skiftede til FREM.

Hvem der ender med at have overhånden i det indbyrdes regnskab, får vi at se lørdag eftermiddag.

Armend Aslani var ikke enig med dommer Stefan Fyhn i, at han skulle have gult kort (Foto: Preben Pathuel)

Karantæne til Aslani

FREM har en enkelt mand i karantæne i denne spillerunde. Armend Aslani fik et lidt tvivlsomt gult kort i kampen mod Næsby, og det har skubbet ham over grænsen til en karantænedag.

Hvordan træner René Henriksen vælger at løse Aslanis fravær ved kun træneren selv. Der er dog masser af selvtillid i truppen efter de mange kampe som ubesejret i divisionen, og det var meget glædeligt at se angriberne Paul Ngongo Iversen og Lucas Balck komme på tavlen igen i sidste weekends sejr. Og så fik Matthias Andersen også et stort skud selvtillid efter en eminent scoring direkte på hjørnespark.

Kommer der vinderbillede igen denne gang? (Foto: Preben Pathuel)

Støt klubben med en Støttebillet

I denne tid, hvor vi desværre ikke må lukke så mange ind, som vi gerne vil, har klubben ekstra brug for støtte. Derfor har vi nu lanceret Støttebilletter, som du kan erhverve dig og samtidig både støtte klubben direkte og også have chancen for at vinde flotte præmier. Køb dine Støttebilletter på FairBillet.dk.

http://www.fairbillet.dk

pas på hinanden

Husk at passe på hinanden, følge de gældende regler og holde afstand.

God kamp til alle!

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk