BK FREMHeader – Undersider

FREM fik i weekenden sæsonens første sejr, da Brønshøj blev besejret 3-2 i Valby Idrætspark. Søndag skal FREM forsøge at opbygge en god stime, når de gæster Holbæk. BK Frem Support arrangerer bustur til kampen.

FREM tog i weekenden en flot skalp, da den forløsende første sæsonsejr blev vundet over Brønshøj. På lægterne var opbakningen til de tværstribede helt fænomenal, og det virkede til at give spillerne noget af den selvtillid, der har manglet en smule i den sidste tid. FREM kom foran på mål af Kristoffer Dirksen efter 11 minutters spil. Da der var spillet lidt over en time, fik Brønshøj udlignet til 1-1, men Jacob Pind svarede igen efter få minutter, og så var FREM atter i front. Den føring holdt dog ikke længe, da Jamil Fearington kort efter scorede til 2-2 for hvepsene. FREM tog dog sidste stik, da Tonni Adamsen efter 74 minutter scorede kampens sidste mål til resultatet 3-2. Kampen blev overværet af 1.242 publikummer.

De tre point betød, at FREM rykkede fra den sure sidsteplads op på en niendeplads. FREM ligger med 6 point nu kun tre point efter Brønshøj, der ligger lige over stregen. Ligesom sidste sæson tegner der sig et billede af, at divisionen bliver rigtig tæt. Kun otte point adskiller FA 2000 på sidstepladsen fra Vanløse på 2. pladsen. Sidste sæsons nedrykker fra 1. division, FC Helsingør, er dog stukket af i toppen, og de ligner umiddelbart et godt bud på en af denne sæsons kandidater til en af de to oprykningspladser.

På søndag skal FREM bygge videre på det flotte spil og det flotte resultat, når de gæster Holbæk. Holbæk ligger på syvendepladsen med otte point – to point over FREM. I weekenden blev Holbæk savet over 5-0 af topholdet FC Helsingør. Holbæks topscorer er Malte Sjørslev, der har scoret 3 mål i sæsonen. FREM og Holbæk har mødt hinanden 20 gange før. FREM har vundet har vundet 12, tabt 3, og 5 er endt uafgjort. Sidst de to holdt mødtes var i 2. division i 2016 i Holbæk, hvor FREM vandt 1-0. FREM vandt det omvendte opgør i Valby Idrætspark hele 5-1. Thomas Christiansen scorede hattrick for FREM. FREM har vundet over Holbæk i de seneste seks opgør.

FREM fik fremragende opbakning fra tribunerne i weekendens sejr, og det affødte fremragende fight og spil på banen. FREM har uden sammenligning den bedste opbakning i 2. division, og den er der også brug for på søndag, når der skal bygges videre på weekendens flotte resultat. Du er heldigvis i den situation, at du ikke behøver bekymre dig om, hvordan du skal finde vej til kampen. BK Frem Support arrangerer nemlig bustur til kampen, der vil fragte dig trygt frem og tilbage. Prisen er 125 kroner for voksne og 60 kroner for børn. Tilmelding skal ske på telefon 60 71 81 52. Der er mødetid i klubhuset klokken 10.

God kamp!

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk