Det blev heller ikke til 3 point mod Kolding, det så ellers langt hen ad vejen godt ud for FREM men på bare 15 min blev en 2-0 føring sat over styr.

Man kan nærmest sige det var top mod bund da Kolding lørdag tog imod FREM, og Kolding var også favoritter til at tage alle 3 point. FREM har ellers hårdt brug for dem, for rækken er i fare for at knække over lige omkring FREMs placering

Det så ellers lovende ud fra kampens start allerede efter få sekunder fik FREM etableret et kontra angreb og godt sammenspil mellem isak Tånnander og Casper Lykke gav et indlæg foran mål, men FREMs enlige angriber Lukas Corner var ikke nået med frem og Koldings målmand fik fat i bolden

Langsomt kom Kolding i gang, men FREM var også en god hjælp, boldtab på midtbanen gav hjemmeholdet flere angreb men egentlig farlige var de ikke

En god ting var at FREM af og til forsøgte afslutninger, alt for mange gange i denne sæson er bolden blevet spillet bagud når der ellers var en skud chance, men i det 10. minut forsøgte Jakob Skovgaard sig med et langskud, men bolden sad lige på keeperen

Selv om kolding sad på spillet kom FREM foran i det 22. minut FREM fik tildelt frispark på kanten af feltet, og det valgte Hocine Derrar at sparke direkte mod mål, og selvom bolden snittede en Kolding spiller havnede bolden i mål

Kolding tog sig lidt sammen og efterfølgende fik de spillet sig til en del hjørnespark, men ingen af dem blev for alvor farlige

Til gengæld fik FREM yderligere et par chancer Hocine Derrar forsøgte sig med et langskud, som gik forbi mål, og det gjorde Søren Nørgaards skud kort før pausen også, ganske vist var det så over mål.

Alt i alt kunne FREM gå til pausen med en føring på 1-0 efter en rimelig god 1. halvleg, hvor Kolding havde bolden mest men var ufarlige, men det var FREM der scorede.

2. halvleg startede som lidt af en gentagelse af 1. halvleg, Kolding havde bolden mest og fik nogle hovedstøds chancer. FREMs forsvar og Sebastian Sørensen i målet tog sig kærligt af de forsøg som ikke gik over eller forbi mål.

FREM havde sin første chance i anden halvleg i det 72. minut altså et pænt stykke inde i anden halvleg. Chancen var et frispark midt på Koldings banehalvdel i venstre side. Frisparket blev sendt ind foran mål af Oliver Andersen, og FREMs bedste spiller Emil Schou Jørgensen headede bolden i mål

Desværre holdt føringen ikke ret længe, Kolding fik få minutter senere tildelt et straffespark. Et straffespark som er blevet diskuteret en hel del efterfølgende umiddelbart ser det i første omgang ud til at være korrekt, men når man har set det på de lidt dårlige live stream optagelser er der et eller andet galt med tidspunktet hvor FREM spillerens ben er strukket ud i forhold til faldet. Noget andet er at der faktisk burde være dømt frispark til FREM for to hænder i rykken i optakten til straffesparket, men det så dommeren ikke. Under alle omstændigheder straffesparket var dømt og Koldings Sebastian Denius scorede.

Fem minutter senere fik Kolding udlignet et indlæg fra FREMs venstre side havnede tæt inden foran mål hos den indskiftede Kouassi Yao som headede bolden i mål.

Kolding pressede efterfølgende FREM for endnu en scoring i første omgang gav det ikke rigtig noget, til gengæld fik FREM en mulighed da indskiftede Lukas Balck pludselig stod med bolden inde i feltet, desværre manglede han en bande for at spille sig helt fri, om muligheden løb ud i ingenting.

Kolding havde i kampens overtid en stor mulighed, på et langskud men Sebastian Sørensen fik reddet.

Kampen sluttede 2-2, endnu engang er der problemer med at skabe chancer og der er ikke meget FREMs enlige angriber Lukas Corner får at arbejde med.

Næste kamp er på lørdag, hvor rækkens tophold B 93 kommer på besøg i Valby kl. 14:00

Kolding IF-FREM 2-2 (0-1)
0-1 Hocine Derrar (22)
0-2 Emil Schou Jørgensen (72)
1-2 Sebastian Denius (75/str)
2-2 Kouassi Yao (80)