Kære klubejere.

I indkaldes hermed til første ordinære generalforsamling i Foreningen FREMs Folkeanpartshavere mandag den 24/10 kl 17.30. Foreningen består af alle ejere af en B-anpart i Boldklubben FREM ApS.

Du kan deltage på generalforsamlingen, hvis du ejer minimum en B-anpart. Hvis du ikke kan deltage, kan du give en anden anpartshaver din fuldmagt til at stemme på dine vegne – hver anpartshaver må maksimalt have to fuldmagter med.

I vedtægterne står der, at den ordinære generalforsamling skal ligge i september før ApS’ets generalforsamling. Dette har ikke været muligt i år, som I kan høre mere om i beretningen. Derfor skal vi på generalforsamlingen også starte med at dispensere fra vedtægterne på dette punkt og konstatere, om generalforsamlingen er lovligt indkaldt, da kun generalforsamlingen står over vedtægterne.  

Generalforsamlingen foregår i 1886 Lounge / Pauli Jørgensen Lounge på Valby Stadion, Julius Andersens Vej 1, 2450 København SV. Der er indskrivning fra kl. 17.00 – 17.30, hvor dem der ikke har fået udleveret anpartsbeviser endnu, kan få det. Der er også en pause halvvejs, hvor I kan spise en sandwich.

Forslag, der ønskes behandlet på den ordinære generalforsamling, skal ifølge vedtægterne være bestyrelsen skriftligt i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen, så vi kan sende dem ud til deltagerne på generalforsamlingen.

Tilmelding til mad skal ske senest 17. oktober – detaljer for tilmelding vil blive meldt ud snarest muligt.

Vi glæder os meget til at se jer.

Mvh
Ninna, Tim, Jens og Jan

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret med hvad der sker i vores klub, ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.