Udekamp mod Avarta

FREM møder på søndag Avarta for tredje gang i sæsonen. FREM tager til Rødovre med rygsækken fuld af selvtillid efter påskens flotte 6-2 sejr over Kjellerup. 

FREM uddelte i mandags påskeprygl til Kjellerup, der blev sendt hjem til Midtjylland med et 6-2 nederlag i bagagen. Daniel ’Elly’ Pedersen scorede hattrick for FREM, mens Benjamin Warlo, Abdoullaie ’AB’ Njiai og Tonni Adamsen scorede de resterende tre mål. Det var en fornøjelse at være vidne til en sprudlende FREM-offensiv.  

På søndag går rejsen til Rødovre for anden gang i sæsonen, hvor FREM og Avarta møder hinanden i sæsonens tredje møde. Avarta endte Grundspillet på 10. pladsen med 24 point. Mandag spillede de uafgjort, 1-1, på udebane mod FC Sydvest. 

Da FREM mødte Avarta på Valby Stadion i marts måned, slog FREM de grønklædte 1-0 på et mål af Tonni Adamsen. Nederlaget blev starten på en nedtur for Avarta, der ikke har vundet siden. Sidst de to hold mødtes på Espenlunden Idrætsanlæg, endte kampen 0-0. De to klubber har mødt hinanden i alt 14 gange. FREM har vundet 8, tabt 2, og fire er endt uafgjort. FREM har ikke tabt til Avarta i fem kampe i streg. 

FREM fører Kvalifikationsspillet med 34 point og en målscore på 24-16. Der er hele 19 point ned til Odder, der er øverste hold under stregen, og der er 30 point tilbage at spille om i resten af sæsonen. Det er dermed ikke relevant og snakke om nedrykning, og FREM skal i stedet forsøge at holde på førstepladsen i Kvalifikationsspillet. 

Lasse: Altid tæt mod Avarta

Lasse Holmgaard var yderst tilfreds med pragtpræstationen imod Kjellerup, hvor især det offensive spil sprudlede.

“Vi stod med en fantastisk følelse efter kampen. Målscoringen er et fokuspunkt, vi har haft i højsædet i lang tid. Man kunne se og mærke, at de ting, vi har arbejdet med, kom rigtig godt frem. Heldigvis var Elly klar igen. De klæder hinanden godt, Tonni, Elly og Warlo. Da vi møder Marienlyst, er det den samme trio af spillere, der scorer de tre mål,” siger Lasse Holmgaard. 

Lasse forventer en svær kamp på søndag, men håber, at den selvtillid, spillerne fik tanket i mandags, kan udmønte sig i FREM-dominans og endnu flere mål. 

“Det er en rigtig svær modstander, som vi glæder os til at møde igen. Vi har haft to helt lige kampe mod dem, og den tredje regner jeg med, bliver på samme måde. Men nu kommer vi med noget selvtillid i forhold til målscoringen, og det håber jeg, vi kan følge op på ved at score en del mål igen. Det er det, vi grundlæggende arbejder ud fra,” siger Lasse Holmgaard. 

“Vi føler, at vores base har været der. Nu skal vi, som vi har gjort, siden vi startede det nye år, arbejde på, at vi får indarbejdet nogle mekanismer, så vi kan score kontinuerligt flere mål, end vi har gjort. Dermed ikke sagt, at det bare kommer til at brage derud af. Men det håber jeg da – forhåbentlig bliver det en målrig kamp, som vi kan dominere, som vi har gjort i de to forrige opgør.” 

Alle mand skal til Avarta, hvis FREM skal have tre point mod de grønklædte fra Rødovre. Så snyd ikke dig selv for en søndag i skønt selskab og med god fodbold. 

God kamp!

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden kan sætte
Vi vil kæmpe vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd


Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk