U14 Mesterrække: Boldklubben FREM 5 – 1 Hekla

U14 Future spiller hjemme mod Hekla en virkelig flot kamp, hvor de er i kontrol. FREM er stærke på bolden og flytter sig godt for hinanden. Efter 10 minutter scores der et virkelig flot mål fra midten af, inden Hekla udligner den eneste gang, de var over midten i starten af kampen. Det gjorde dog, at FREM skruede tempoet endnu højere op og vinder fuldt fortjent 5-1.

U13 Mesterrække: KB 4 – 2 Boldklubben FREM

Også U13 Future skulle i kamp lørdag på udebane imod KB. Kunstgræsset inde på Frederiksberg indbyder til flot poleret fodboldspil, og det var lige præcis det, som FREM gjorde. Der var gode kombinationer, hurtigt spil og generelt gode tendenser; dog mangler skarpheden foran kassen. Da KB i slutningen af kampen er foran 3-2, satser FREM på at få en udligning, men i stedet går KB op og scorer til slutresultatet 4-2.

U23 Serie 1: GVI 2 – 3 Boldklubben FREM

U23 skulle på udebane møde GVI, som lå i midten af rækken, og FREM kunne spille sig på en delt førsteplads med en sejr. FREM kom planmæssigt foran med 0-2 inden pausen på 2 solopræstationer. Efter pausen skaber vores U23 masser af store chancer, men får kun proppet en enkelt ind og fører med 0-3 til det 90. minut. Ud af ingenting scorer hjemmeholdet 2 mål, og opgøret ender 2-3; lidt ærgerligt man ikke holder nullet for første gang. Dog ligger U23 nu på en delt 1. plads.

U13 Liga 2: Brønshøj 0 – 4 Boldklubben FREM

FREM U13 Liga havde stadigvæk mulighed for at få 2. pladsen og rykke op i Pulje A, men det krævede, at A27 tabte deres kamp mod Roskilde KFUM, mens FREM selv vandt over Brønshøj, samt at de skulle score en masse mål for at vinde på målscoren. Med andre ord var chancen for oprykning inden sidste spillerunde meget lille, og vi kan da også sige med det samme at det ikke lykkedes, da A27 sikkert vandt 1-3 over KFUM. Men det ændrer ikke på, at FREM U13 stadigvæk spillede en rigtig god kamp mod et offensivt tænkende Brønshøj hold og vinder fuldt fortjent 0-4.

FREM U13 slutter sæsonen på en flot 3. plads, hvor man i de sidste 7 kampe har vundet alle med en målscore på 37-5. Kun et ærgerligt protestnederlag gør, at de ikke rykker op. FREM U13 slutter af med en pokalkamp mod HIK på 8-mands, inden det fremadrettet står på 11-mands fodbold. Det bliver meget spændende at følge holdet og årgangen fremadrettet.

U14 Liga 2: Aakanden 0 – 7 Boldklubben FREM

FREM U14 Liga havde inden kampen mulighed for at vinde puljen og dermed rykke op i pulje A, men efter sidste weekends ærgerlige nederlag mod A27 lå bolden i stedet på Dragør, hvor A27 selv kunne afgøre det med en sejr hjemme over Hørsholm. Skulle A27 derimod spille uafgjort eller tabe, så ville FREM vinde rækken, da de havde bedre målscore. FREMs egen kamp starter nervøst, og man kunne godt se, at sidste weekends nederlag sad i hovederne på dem, men efter der bliver scoret til 0-1, så ser FREM sig ikke tilbage. Tempoet bliver skruet op, spilleglæden er stor, og FREM ender da også med at vinde fuld fortjent 0-7, hvor keeperen ret bemærkelsesværdigt spiller en hel kamp uden at røre bolden med hænderne.

Dermed var fokus på Dragør og A27-Hørsholm. Ret hurtigt bringer A27 sig foran, og dermed så det ret hurtigt ud til, at det ikke ville gå FREMs vej, men Hørsholm ville det anderledes. De kæmpede en vis legemsdel ud af bukserne og sent inde i 2. halvleg ender de også med at udligne til 1-1. Lige nu var FREM nr. 1 og lå dermed til oprykning. Til sidst satser A27 dog alt og lægger et rigtig fint pres på Hørsholm, men mere blev det ikke til, og dermed ender FREM U14 Liga med at genvinde puljen, efter man også i foråret vandt og dermed oprykning til Pulje A. Stort tillykke til alle drenge og trænerteamet med det meget flotte resultat. Det bliver spændende at se, hvordan de kommer til at klare sig i Pulje A til foråret.

U15 Liga 2: Holbæk B&I 2 – 1 Boldklubben FREM

U15 skulle på udebane møde Holbæk B&I i efterårets sidste kamp. FREM kom bagud 1-0 på et flot langskudsmål, hvor FREMs keeper er prisgivet. Holdet får flot kæmpet sig tilbage og scorer på et flot hovedstød efter hjørnespark. I slutningen af kampen vælger dommeren at tildele hjemmeholdet et yderst tvivlsomt straffespark, og de scorer til slutresultatet 2-1. U15 måtte desværre tage tomhændet hjem fra opgøret, selvom de havde fortjent bedre.

U17 Øst 1: Skjold 0 – 3 Boldklubben FREM

Klokken 12.00 blev kampen fløjtet i gang ude på Østerbro. Efter 12 minutters spil kommer FREM foran 0-1. Derefter bliver meget frem og tilbage imellem holdene, men så i det 29. minut scorer FREM igen til 0-2, og 9 minutter efter lukker FREM opgøret til stillingen 0-3. En meget vigtig sejr, som gør at fremmerne stadig topper rækken.

U19 Øst 1: Greve 1 – 0 Boldklubben FREM

U19-holdet skulle på udebane møde Greve. Det blev et tæt opgør med kun en enkelt scoring til hjemmeholdet fra Greve. FREM har stadig 3 kampe tilbage i turneringen og ligger pt. på en 5. plads med en meget tæt række, hvor der kun er 3 point op til 2. pladsen. Næste kamp er på søndag kl. 12.00 hjemme imod Roskilde KFUM, som indtager 3. pladsen så en meget vigtig kamp for drengene.