På lørdag den 14. november spiller FREM igen hjemmekamp. Denne gang er det Holbæk B&I, der kommer på besøg. Med mindre andet bliver meldt ud, foregår kampen som de foregående hjemmekampe.

Er du sæsonkortholder, skal du hurtigst muligt skrive til kontor@bkfrem.dk for at sikre dig din billet. Deadline er mandag.

Billetterne til kampen sættes til salg på FairBillet.dk tirsdag kl. 12.00.

http://www.fairbillet.dk

Vigtigt: For at kunne holde styr på eventuelle smittekæder, er det meget vigtigt, at alle har en billet på forhånd. Det gælder også børn.

Billetterne er enhedsbilletter, og de koster det samme for alle. Der er ikke særlige børne- eller pensionistbilletter.

Vi beder om forståelse for den særlige situation, vi er i, og vi opfordrer til, at vi hjælpes ad med at få det hele til at køre. Giv derfor gerne informationerne videre til andre, som måske ikke har set dem, og hjælp også gerne med billetbestilling på nettet, hvis nogen har brug for assistance.

For at vi kan styre hvor mange mennesker, der er på stadion, er det vigtigt, at du printer billetten ud eller har den klar på mobilen, så den er klar til scanning i indgangen.

Der vil ikke være billetsalg i indgangen, og som følge af vores topplacering forventer vi, at der bliver rift om billetterne til kampen på lørdag. Så vent ikke for længe med at bestille din billet.

Vi glæder os til at se dig på lørdag!