Denne sæson har ikke ligefrem budt på mange sejre faktisk var det inden dagens opgør mod skive kun lykkedes en enkelt gang og det var mod Jammerbugten som kort efter FREMs sejr blev trukket ud af turneringen, der ud over var der selvfølgelig også en sejr over Såby i pokalturneringen.

I forhold til kampen mod Esbjerg havde FREMs trænerteam kun foretaget en enkelt udskiftning Oliver Henneberg var blevet erstattet af Frederik V. Kristensen

Spillerne fra BKF Special fulgte spillerne på banen – Foto Claus M. Hansen

Skive havde kampens første chance efter små 5 minutters spil hvor Martin Huldahl sendte bolden forbi FREMs mål efter et langt indkast. Kort efter var det for alvor tæt på at gå galt, Casper Lykke faldt omkring midterlinjen og da Oskar Møller havde et lidt uheldigt indgreb i midterforsvaret stod Martin Huldahl igen fri endda meget fri foran FREMs mål, men Sebastian Sørensen fik på fornem vis reddet med en fodparade.

Kort efter fik Frem sin første mulighed. Frem slog en hurtig Kontra hvor Salieu Drammeh fandt Christian Bramsborg højre side. Bramsborg spillede på tværs til Søren Nørgaard lidt inde i feltet og det lignede gevaldigt et straffespark da han blev væltet, det blev ikke dømt og bolden havnede hos Rasmus Louie Larsen som med et fikst lop sendte bolden over en fremstormende Skive målmand og i mål.

Det burde være blevet 2-0 i det 18. minut, da Frederik V. Kristensen fandt Oliver Andersen med en tværpasning, bolden blev hurtigt sendt videre til Salieu Drammah som stod alene med en målmand foran sig, desværre sad afslutningen lige på Skive målmanden som dermed fik reddet den meget store chance.

Midtvejs i halvlegen headede Frederik Ihler bolden forbi Frem målet. Kort efter forsøgte Oskar Møller sig med en afslutning efter et hjørnespark ,em FREM spilleren sendte bolden forbi mål.

Louie bragte med dette sud FREM foran – Foto Claus Mørch Hansen

Idet 38. minut brændte det for alvor på foran FREMs mål. FREM kunne efter et langt indkast ikke rigtig får bolden væk fra egen zone. Skive forsøgte sig med en afslutning, og to FREM spillere var tæt på at løbe i vejen for hinanden i forsøg på at få bolden væk, heldigvis sneg bolden sig en halv meter forbi mål.

I det 40. minut slog FREM igen kontra et boldtab på midten af skive endte med at Oliver Andersen blev spillet i dybden, og efter et par driblinger blev bolden spillet på tværs til Christian Bramsborg som var helt og aldeles fri med en målmand som stod i venstre side af målet, og det var derfor med stor sikkerhed at FREM spilleren sparkede bolden behersket i højre side af målet. Målet var i øvrigt det første fra Bramsborg i 78 kampe, det skal siges at Michael Giolbas brugte omkring 90 kampe på sit eneste mål for Frem.

Kort før dommerens slutfløjt havde Skive en en lille mulighed på et langskud fra indskiftede Zifarlino Nsoni men Sebastian Sørensen fik reddet det i øvrigt ikke særlig hårde skud.

Den “farlige” 2-0 føring ved pausen betød at FREM ændrede lidt i opstillingen, fra 2. halvlegs start Målscorer Christian Bramsborg blev erstattet af den noget mere defensive Rasmus Grønne Jensen.

Skive startede 2. halvleg bedst, et par mindre muligheder blev misbrugt og i det 53. minut appellerede Jyderne for straffespark, da bolden angiveligt skulle have snittet armen på en FREM spiller i feltet efter et hjørnespark, men dommer Allan Staal, stod godt placeret og afviste.

Selv om Skive forsøgte sig med en offensiv så blev det kun til række langskud, som ikke voldte problemer for Sebastian Sørensen i FREM målet. Frem der i mod lurerede på kontra angreb

Frem havde en stor mulighed i det 75. minut, da Emil Schou Jørgensen forsøgte sig med et langskud efter en ripost. bolden snittede en Skive spiller foran deres målmand som dog lige fik bolden pareret til hjørnespark.

Stor glæde hos Louie og Bramsborg – Foto Claus M. Hansen

Indskiftede Isak Tånnander havde i kampens 84. minut en stor mulighed efter en dybde bold fra Jakob Skovgaard, men Isak må være lidt ude træning for det ligner ikke ham at brænde alene med en målmand so fik pareret bolden til hjørnespark

Anfører Rasmus Louie Larsen fik kort før tid en lektion af Dommer Allan Staal det er ikke tilladt for spillerne at klappe heller ikke ad egne spillere for det kostede et gult kort.

Kampen sluttede med en 2-0 sejr til FREM, ikke den mest overbevisende sejr, men FREM var det skarpeste hold, og ingen tvivl om set på spillernes reaktion efter kampen at sejren var tiltrængt

Hyldest til spillerne – Foto Claus M. Hansen

Nu venter to meget vigtige kampe i påsken, begge FREMs modstandere HIK og brabrand kan nå i top 6 så de har virkelig noget at spille om, for FREMs vedkommende gælder det om at skrabe så mange point sammen at man ikke er så langt efter de andre når nedrykningsspillet starter.

Kampen spilles i Gentofte sportspark kl. 13:00 Skærtorsdag den 6. april

FREM-Skive IK 2-0 (0-0)
1-0 Rasmus Louie Larsen (11)
2-0 Christian Bramsborg (41)

Frems Opstilling
Sebastian Sørensen
Casper Lykke (87, Oliver Henneberg), Emil Schou Jørgensen, Oskar Møller, Rasmus Louie Larsen (anf.)

Hocine Derrar

Christian Bramsborg (46, Rasmus Grønne Jensen), Frederik V. Kristensen (77, Jacob Skovgaard Larsen), Oliver Andersen (69 Isak Tånnander), Søren Nørgaard,

Salieu Drammeh (69, Lucas Balck)

Balder Stensgaard (RM) og Oliver Møller-Jensen blev ikke benyttet

Advarsler
Hocine Derrar, FREM (66)
Rasmus Louie Larsen, FREM (90)

Dommer Allan Staal, Holsted

Tilskuere 758

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk