Erhvervsklubben FREM: Ny type af partnerskab

Det er med stor glæde, at vi kan invitere til kick-off i vores nye Erhvervsklubben FREM, som har sit udspring i de værdier, som Boldklubben FREM er bygget op omkring med blandt andet en social bæredygtig profil.

“Vi har arbejdet længe på, at Erhvervsklubben Frem skulle blive en realitet, og vi har store ambitioner med det på sigt, hvor vi har en målsætning om at blive det mest attraktive erhvervsfællesskab i Valby, Sydhavnen og Vesterbro,” siger næstformand i FREM, Dennis Poulsen.

“Det bliver et forretningsorienteret og socialt fællesskab, der har udspring i de værdier Boldklubben FREM har og med fokus på, at medlemmerne kan skabe nye relationer, og at det giver dem værdi både forretningsmæssigt og personligt,” siger han.

Erhvervsklubben FREM har kick-off møde den 29. januar i Café FREM fra kl. 16.00-18.00, og alle nuværende partnere og deres netværk, klubbens øvrige samarbejdspartnere samt alle virksomheder, der kunne have interesse om at høre mere om Erhvervsklubben, kan deltage på mødet.

“Erhvervsklubben FREM bliver drevet af Commercial Upside, der årligt faciliterer over 70 erhvervsdage og har over 1.500 virksomheder tilknyttet deres erhvervsnetværk, så vores medlemmer får adgang til andre virksomheder udover dem, der er i vores egen erhvervsklub,” siger Dennis Poulsen.

”Vi kommer til at mødes 11 gange årligt på forskellige dage og tidspunkter og med varieret indhold. Foredrag, virksomhedsbesøg og en teambuilding-dag er blandt andet nogle af de ting, vi har planlagt. Så vi ser, at det bestemt kan give værdi på mange måder at blive en del af erhvervsklubben,” siger Dennis Poulsen.