BK FREMHeader – Undersider

Erhvervsklubben FREM: Ny type af partnerskab

Det er med stor glæde, at vi kan invitere til kick-off i vores nye Erhvervsklubben FREM, som har sit udspring i de værdier, som Boldklubben FREM er bygget op omkring med blandt andet en social bæredygtig profil.

“Vi har arbejdet længe på, at Erhvervsklubben Frem skulle blive en realitet, og vi har store ambitioner med det på sigt, hvor vi har en målsætning om at blive det mest attraktive erhvervsfællesskab i Valby, Sydhavnen og Vesterbro,” siger næstformand i FREM, Dennis Poulsen.

“Det bliver et forretningsorienteret og socialt fællesskab, der har udspring i de værdier Boldklubben FREM har og med fokus på, at medlemmerne kan skabe nye relationer, og at det giver dem værdi både forretningsmæssigt og personligt,” siger han.

Erhvervsklubben FREM har kick-off møde den 29. januar i Café FREM fra kl. 16.00-18.00, og alle nuværende partnere og deres netværk, klubbens øvrige samarbejdspartnere samt alle virksomheder, der kunne have interesse om at høre mere om Erhvervsklubben, kan deltage på mødet.

“Erhvervsklubben FREM bliver drevet af Commercial Upside, der årligt faciliterer over 70 erhvervsdage og har over 1.500 virksomheder tilknyttet deres erhvervsnetværk, så vores medlemmer får adgang til andre virksomheder udover dem, der er i vores egen erhvervsklub,” siger Dennis Poulsen.

”Vi kommer til at mødes 11 gange årligt på forskellige dage og tidspunkter og med varieret indhold. Foredrag, virksomhedsbesøg og en teambuilding-dag er blandt andet nogle af de ting, vi har planlagt. Så vi ser, at det bestemt kan give værdi på mange måder at blive en del af erhvervsklubben,” siger Dennis Poulsen.

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk