FREM forlænger med Gustav Gjøg

Højrebacken Gustav Gjøg kom til klubben i sommers fra HB Køge på en kort aftale, og nu har han forlænget aftalen, så den løber til 31.12.2019.

Gustav Gjøg fortsætter i FREM (Foto: Preben Pathuel).

Gustav Gjøg så det som naturligt at forlænge aftalen:

“Jeg har valgt at forlænge min aftale i klubben først og fremmest, fordi jeg føler, det var naturligt. Jeg er utrolig glad for at være i klubben, og det er her min udvikling kan forsætte på bedst mulig vis. Så jeg var ikke i tvivl om, at jeg ville blive i FREM,” siger Gustav Gjøg.

Også i klubbens sportslige ledelse vækker det glæde:

“Gustav er et rigtig godt eksempel på den type unge spiller, vi tror på udvikler sig mere ved at spille fast i 2. Division og modnes i vores miljø fremfor at spille reservehold eller sidde på bænken i klubber i 1. Division.”

“På den korte tid er han blev mere hårdfør, og hans indstilling til kamp og træning er helt fantastisk. Han startede på tribunen og tog den kritik, han fik til sig, erobrede pladsen som højre back og har vist sig godt frem i efteråret. Gustav er en dygtig back, men kan udvikle sig endnu mere i vores miljø, og jeg tror på, at vi ser en endnu stærkere udgave af ham i foråret, og at vi får sat hans offensive kvaliteter endnu mere i spil. Så vi er glade for, at Gustav har valgt at blive i FREM,” siger sportschef Dennis Poulsen

Gustav Gjøg står noteret for 16 kampe for FREM efter debuten ude mod AB.