FREM jagter tredje sejr i træk mod Vanløse

Kampoptakt

FREM er i god form og jagter tredje sejr på stribe, når Vanløse lørdag gæster Valby Idrætspark. Husk, at du kan købe din billet på forhånd hos FairBillet.

Carlsberg er kamppartner og ønsker alle en rigtig god kamp!

Før kampen afholdes et minuts stilhed til ære for klubbens tidligere formand Jim Voss, som gik bort i den forgangne weekend.

(Foto: Claus M. Hansen)

FREM fightede sig søndag til endnu en flot sejr, da Holbæk blev besejret 2-1 på eget græs. Tonni Adamsen bragte FREM i front efter lidt over en halv times spil. Føringen holdt til syv minutter før tid, hvor Holbæk fik udlignet til 1-1. Men præcis ligesom mod Brønshøj lod FREM sig ikke slå ud, og efter 86 minutter var Tonni Adamsen endnu engang på pletten og scorede til kampens slutresultat, 1-2.

Sejren over Holbæk var FREMs anden sejr på stribe og den tredje kamp i træk som ubesejret. De tre point sender FREM op på syvendepladsen – et point og en enkelt plads under stregen, der giver adgang til oprykningsspillet. Tonni Adamsens to træffere gør ham til FREMs nuværende topscorer med fire sæsontræffere indtil videre.

På lørdag er det så Vanløse, der kommer på besøg. De er lig FREM i god form i øjeblikket, og de har vundet de tre seneste kampe i 2. Division, heriblandt en imponerende 4-0 sejr på udebane over Hillerød. Vanløse ligger også rigtig godt til i tabellen, hvor de i skrivende stund indtager andenpladsen med 16 point og en målscore på 13-8. I weekenden vandt Vanløse 1-0 på hjemmebane over Avarta. Vanløses topscorer i denne sæson er Oskar Georg Høybye, der har scoret 5 mål i sæsonen.

FREM og Vanløse har mødt hinanden 19 gange før. Det er blevet til ni FREM sejre, seks er endt uafgjort, og Vanløse har vundet fire. I 1976 vandt FREM 6-0 på udebane over Vanløse i 1. division. Ole Mørch scorede hattrick, og både Ole Mørch, Henning Hansen og Brian Juul-Nielsen blev i den efterfølgende uge valgt til Ugens Hold i EkstraBladet.

FREM har momentum i øjeblikket, og det ikke mindst takket være den trofaste og højtrystede opbakning fra lægterne. Derfor er der endnu en gang brug for lige netop din velsmurte stemning og dit gode humør, når dine tværstribede helte fra Sydhavnen lørdag skal synges til tredje sejr i træk. Du kan allerede nu købe din billet hos FairBillet.