Hjemmekamp mod Hillerød

FREM har været knivskarpe i de sidste to kampe, og på lørdag er det Hillerød, der står for skud. For anden gang i Kvalifikationsspillet spiller FREM på Valby Stadion.

FREM havde endnu engang indstillet sigtekornet, da de i weekenden tog fra Rødovre med tre point efter en 3-1 sejr over Avarta. Et langskudsdrøn fra Frederik Roepstorff, et smukt frisparksmål af Tonni Adamsen og en straffesparksscoring af Daniel ’Elly’ Pedersen sikrede FREM sejren.  

På lørdag møder FREM endnu en kending fra Grundspillet, når Hillerød kommer til Sydhavnen. Hillerød sluttede Grundspillet på en 9. plads med 30 point. I weekenden vandt Hillerød 1-0 over Marienlyst på udebane. Hillerøds topscorer er Tobias Vistisen Andersen. Han har scoret 6 mål. Da Hillerød var på besøg på Valby Stadion i oktober 2018, endte kampen med et 1-2 nederlag til FREM. Mads Severinsen scorede for FREM. I det omvendte opgør slog Hillerød ligeledes frem 2-1. Benjamin Warlo scorede for FREM. Hillerød og FREM har kun mødt hinanden 4 gange, og FREM har endnu sin første sejr over holdet fra Nordsjælland til gode. 

FREM topper Kvalifikationsspillet med 37 point og en målscore på 27-12. Der er hele 18 point ned til Odder, der ligger under stregen, så det er slet ikke relevant at tale om muligheden for nedrykning. FREM skal i stedet fokusere på at bygge videre på den gode stime, hvor især det offensive spil har været sprudlende. Det er ikke urealistisk, at FREM kan holde fast på førstepladsen i Kvalifikationsspillet. Hvis det gode spil skal fortsætte, er det dog vigtigt, at den gode opbakning gør ligeså. Derfor skal du dukke op på lørdag og synge dine tværstribede helte til sejr, når Hillerød skal sendes hjem til Nordsjælland med en syngende lussing.

God kamp!

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden kan sætte
Vi vil kæmpe vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd


Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk