BK FREMHeader – Undersider

Intens fight i Holbæk: To mål af Tonni Adamsen sikrer FREM den anden sejr i træk

Jacob Pind var meget i øjnefaldende i specielt 1. halvleg. (Foto: Claus M. Hansen)

Tonni Adamsen bragte FREM foran i første halvleg, indskiftede Jonas Bengtsson udlignede syv minutter før tid for Holbæk, men to minutter efter sørgede Tonni Adamsen med sin scoring til 2-1 alligevel for, at FREM kunne tage tre point med hjem fra det nordvestlige Sjælland.

Dermed sikrede FREM sig sin anden sejr i træk, og det var en hårdt tilkæmpet én af slagsen i et intenst opgør på det nye stadion i Holbæk, som hjemmebane-klubben har haft lidt problemer med.

Banen var både for kort og for smal, men det problem skulle Holbæk have fået løst. Til gengæld er afstanden til bandereklamerne omkring banen ikke særlig stor.

FREM-træner Allan Ravn havde til denne kamp valgt ikke at ændre på opstillingen fra sidste weekends flotte sejr på 3-2 over Brønshøj. På bænken var der dog comeback til Mikkel Andersson, som også endte med at komme på banen i den sidste lille halve time af kampen denne blæsende eftersårssøndag.

I kampens start havde FREM et lille overtag, og det lykkedes for Tonni Adamsen at komme frem til en kompetent afslutning efter 12 minutters spil.

Her fik FREM-angriberen lidt i venstre side sendt et fladt skud afsted, som havde retning mod højre stolpe. Holbæks målmand, Mikkel Kvist Willumsen, måtte ud i fuld længde for at halvklare forsøget, hvorefter riposten endte hos FREMs Jacob Pind, der fra højre side af straffesparksfeltet forsøgte at lægge bolden ind mod midten – men måtte se sit forsøg blokeret.

Et flot mål at Tonni Adamsen bragte FREM foran. (Foto: Claus M. Hansen)

Holbæk spillede ligesom FREM efter 4-4-2 systemet, men begge deres kanter – Rasmus Suhr Petersen og Mikkel Jensen – var så offensive, at det indimellem næsten virkede som om, de spillede med fire angribere.

Efter den gode FREM-start kom værterne bedre med i opgøret, og de efterfølgende 20 minutter var en fase i kampen med meget tju-bang fodbold. Holdene gik løbemæssigt til den, men de sled med at skabe chancer, og kun en enkelt gang var det ved at blive farligt.

Det skete, da FREM tabte bolden på egen banehalvdel, hvorefter Gilberto Macena løb mod mål.

Den tidligere AC Horsens-angriber har været ude på en længere odyssé i asiatisk fodbold. Men han er altså vendt tilbage til Holbæk, som han senest spillede for tilbage i 2006.

Drible kan brasilianeren stadig, men som 35-årig kan man godt se, at han ikke er så hurtig, som han har været, Og det lykkedes da også for FREM-forsvaret at få trevlet føromtalte situation op, så den endte med indkast, som hjemmeholdet ikke fik så meget ud af.

I stedet kom der modangreb fra FREM.

12 minutter før pausen lykkedes det for FREM at stjæle bolden midt på Holbæks banehalvdel og få den sendt ud til Daniel Anusic i venstre side. Han strøg afsted, men han blev også presset, og det endte med et skudforsøg i sidenettet.

Men to minutter senere var det Tonni Adamsen, der fik fat i bolden lidt i venstre side, og selvom tre-fire Holbæk-forsvarere gjorde, hvad de kunne, var de ikke i stand til at tage den fra ham. Tonni Adamsen insisterede, satte sig igennem og endte med at afslutte angrebet lidt inde i feltet ved at sende bolden forbi en prisgivet Mikkel Kvist Willumsen og i mål tæt ved højre stolpe.

Anfører Dirksen spillede en flot kamp mod sin tidligere klub. (Foto: Claus M. Hansen)

Det var FREMs første mål på udebane i denne sæson i 2. Division.

Scoringen syntes at vække Holbæk, som i de sidste ti minutter fik lagt et vist tryk på FREM.

De fik deres hidtil bedste mulighed fem minutter før pausen, da den lille, lynhurtige Mikkel Jensen kørte i bund og lagde bolden ind til Sebastian Johansen, der midt for mål headede den lige forbi FREM-målet.

Rasmus Wedege havde indtil da ikke haft brug for en eneste redning, men det fik han et par minutter efter, da samme Sebastian Johansen med siden til målet sendte den i hænderne på FREM-målmanden efter et hjørnespark i Holbæks venstre side.

Til allersidst i første halvleg lykkedes det for FREM at slå kontra, men denne gang var Tonni Adamsen alligevel så presset, at det lykkedes for Mikkel Kvist Willumsen at gribe ham ud.

FREMs føring på 1-0 holdt med andre ord til pausen, hvor Holbæk forsøgte at holde fast i presset på gæsterne. Men selvom det blåklædte hjemmehold havde bolden en del, og selvom der var et godt tempo i deres angreb, lykkedes det langt hen ad vejen for Kristoffer Dirksen og co.  at holde dem væk fra chancer.

Frederik Christensen havde et godt forsøg som Holbæks målmand fik slået over mål. (Foto: Claus M. Hansen)

Faktisk virkede FREM ofte farligere på kontraangreb.

Victor Christiansson fik efter et lille kvarter brudt et Holbæk-angreb, hvor svenskeren fik sendt Tonni Adamsen afsted. Fremlægningen var imidlertid lidt lang, og selvom Tonni Adamsen med det yderste af foden fik afsluttet på den, var det ikke så svært for Mikkel Kvist Willumsen at regne ud, hvor bolden kom.

Samme Tonni Adamsen havde senere en god kombination med Jacob Pind, som det også lykkedes at komme til afslutning på. Her endte Tonni Adamsens skudforsøg dog lidt til højre for målet.

Senere igen gik en frisparkskombination helt galt for hjemmeholdet, og FREMs Frederik Christensen fik stjålet bolden. Han løb den direkte vej, men det lykkedes for Holbæk-forsvaret at komme tilbage og få rettet hans afslutning af, så bolden røg over mål og til hjørne, som hjemmeholdet – med lidt besvær – fik afvist.

Hos Holbæk virkede det igen farligst, når Mikkel Jensen satte fart på venstrekanten.

Efter et kvarters spil af anden halvleg lykkedes det ham igen at køre i bund, og her kunne FREM være glade for, at der ikke var nogen Holbæk-spillere, der var nået med frem til hans indlæg.

FREMs topscorer Tonni Adamsen nærmest liggende bragte FREM foran og sikrede dermed FREM en sejr for anden kamp i træk. (Foto: Claus M. Hansen)

Senere kunne FREM igen ånde lettede op, da venstrebacken Jonathan Kjær lavede samme løbetur. Hans indlæg var nogle få centimeter for højt til, at indskiftede Mads Bobjerg Larsen kunne nå op at heade den i målet.

Holbæk intensiverede presset, og det var ikke ufortjent, at holdet syv minutter før tid fik udlignet.

Den tidligere FREM-spiller Gustav Gjøg lagde i højre side en lang bold frem til Mads Bobjerg Larsen, der løftede den ind til netop indskiftede Jonas Bengtsson, som alene med Rasmus Wedege let kunne udplacere ham.

Men glæden varede kort for hjemmeholdet.

To minutter senere kom der FREM-gennembrud i højre side. Victor Christiansson holdt lige nøjagtig bolden inde og fik lagt den skråt bagud til Tonni Adamsen, der ikke var i perfekt balance, men som alligevel fik kastet sig frem og kuret bolden lavt mod målet, hvor Mikkel Kvist Willumsen sprællede forgæves i sit forsøg på at nå den.

Det var Tonni Adamsens fjerde sæsonmål, og han er dermed holdets topscorer – et mere end Daniel ’Elly’ Pedersen, som altså fortsat ikke er på holdet.

Holbæk forsøgte efter FREMs mål til 2-1 endnu en gang at komme tilbage i kampen, og FREM-spillerne måtte – også – i slutfasen virkelig løbe mange meter for at forhindre gennembrud og målchancer til hjemmeholdet.

Næste opgave for trænerteamet må være, at FREM spiller fodbold i 90 + tillægstid. (Foto: Claus M. Hansen)

Men den spinkle føring holdt hjem for FREM, som dermed er ubesejrede i tre kampe på stribe, og som fik den første udesejr i denne sæsons 2. Division.

Omvendt var det første nederlag på det nye stadion for Holbæks oprykkere, der blev overhalet af FREM i tabellen.

FREM ligger med sejren på syvendepladsen i den tætte række, hvor top-5 kommer i oprykningsspilet i foråret.

Næste modstander er Vanløse på hjemmebane lørdag 21/9 kl. 14.00.

Matchfakta

Holbæk – FREM 1-2 (0-1)

Mål:

0-1 Tonni Adamsen (35.)
1-1 Jonas Bengtsson (83.)
1-2 Tonni Adamsen (85.)

Advarsler:

Holbæk: Malte Sjørslev (59.)
FREM: Andreas Lundberg (52.), Mikkel Andersson (79.)

Holdopstillinger:

Holbæk: Mikkel Kvist Willumsen – Gustav Gjøg, Mathias Eistrup Larsen, Aske Lundsgaard, Jonathan Kjær – Rasmus Suhr Petersen, Sebastian Johansen, Ferdinand Romme Bangsgaard, Mikkel Jensen – Gilberto Macena, Malte Sjørslev

FREM: Rasmus Wedege – Christian Bramsborg, Jonas Nørremark, Kristoffer Dirksen, Kenneth Thinter – Jacob Pind, Victor Christiansson, Andreas Lundberg, Daniel Anusic – Frederik Christensen, Tonni Adamsen

Udskiftninger:

Holbæk: Mads Bobjerg Larsen ind for Sebastian Johansen (61.)

Holbæk: Nikolaj Brandt Frandsen ind for Rasmus Suhr Petersen (61.)

FREM: Mikkel Andersson ind for Christian Bramsborg (64.)

Holbæk: Jonas Bengtsson ind for Malte Sjørslev (80.)

FREM: Hamid Khalidan ind for Frederik Christensen (80.)

FREM: Sebastian Kroner ind for Jonas Nørremark (87.)

For FREM blev Dominik Kis, Mark Sundstrup og Vitus Sindahl (målmand) ikke benyttet.

Dommer: Henrik Hansen

Tilskuere: 603

Ekstrebladets sammendrag her.

Flere fotos her.

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk