Lørdag den 21. september havde 9 elever og 2 medarbejdere fra Thorshøjgård lagt vejen forbi Valby Stadion for at følge Boldklubben FREMs hjemmekamp mod Vanløse.

Thorshøjgård er et bo- og uddannelsessted i Ishøj for unge med særlige behov, og turen til Valby Stadion var arrangeret for at give de unge mennesker et godt bud på, hvordan man kan bruge sin fritid på en konstruktiv måde.

Og det var ikke tilfældigt, at valget netop faldt på Boldklubben FREM. FREM er kendt for sine engagerede, men også meget rummelige og inkluderende fans, der tager hånd om hinanden. Der er plads til alle i FREM-familien, og det fik de unge fra Thorshøjgård i den grad at mærke under kampen, hvor de trofaste fans bød dem velkommen bag målet, så de kunne skråle med på de slagsange og kampråb, som flere af dem havde øvet hjemmefra.

Efter kampen stod den på røde og blå sodavand i klubhuset, inden de unge fik muligheden for at hilse på spillerne og få autografer på deres nyindkøbte merchandise.

Da Thorshøjgårds minibus rullede tilbage mod Ishøj, var det med en flok trætte, men meget glade unge mennesker. De havde en fantastisk dag og var allerede optagede af, hvornår de igen kan komme til kamp på Valby Stadion.

På vegne af de unge mennesker og Thorshøjgård, skal der lyde en kæmpe tak til både spillere og fans i FREM for at tage så fint imod de unge mennesker og give dem så god en oplevelse.

Mvh

Kristina Andersen
Afdelingsleder, Thorshøjgård.