Lørdag skal der klaskes hvepse i Valby

Kampoptakt

FREM skal bruge tre point på kontoen, hvis de skal forlade sidstepladsen og nærme sig holdene over stregen. På lørdag kommer Brønshøj på besøg, som ikke har vundet over FREM i de sidste fire forsøg. Husk, at du kan købe din billet på forhånd hos FairBillet

FREM var længe på sejrskurs i midt ugens pokalkamp mod Avarta. Hamid Khalidan scorede for de tværstribede efter 27 minutter, men to mål på fire minutter til de grønblusede fra Rødovre sendte Avarta videre i pokalen og FREM ud i mørket.  

Pokalexittet giver FREM mulighed for at fokusere fuldt og fast på at forbedre situationen i 2. division. Klubben ligger i øjeblikket sidst i tabellen med tre point i seks kampe og en målscore på 4-9. Spillet har dog i flere tilfælde været til mere, end resultatet har antydet, og med lidt selvtillid i støvlerne kombineret med fremragende opbakning fra lægterne kan tingene hurtigt vende.

Lørdagens modstander, Brønshøj, har haft en udmærket start på sæsonen. De ligger pt på en femteplads med ni point og en målscore på 7-6. I de sidste to kampe har Brønshøj formået at vinde en flot 2-0 sejr over Hillerød, mens de i weekenden tabte 3-1 til B.93, som FREM indtil for nyligt lå side om side med i tabellen. Det vidner om, at holdene er utrolig lige i denne sæson, og at alle kan slå alle. Brønshøjs mest målfarlige spiller er Kevin Bechmann Timm, der har scoret 4 mål i sæsonen.

FREM og Brønshøj har mødt hinanden 48 gange før. Det er blevet til 24 FREM sejre, 12 er endt uafgjort, og Brønshøj har vundet 12. De to klubber har spillet mange målrige opgør. I 1982 slog FREM Brønshøj 5-1 på udebane blandt andet på to mål af Kim Vilfort. I 2000 smadrede frem Hvepsene 7-2 i 1. division i Valby Idrætspark. Poul Hüberts scorede hattrick for FREM. Kim Kristensen scorede to mål, og Martin Jeppesen og Ketil Clorius kom også på tavlen.

Brønshøj har ikke formået at slå FREM i de sidste fire forsøg. Da de to klubber mødtes i sidste sæsons gruppespil i Valby Idrætspark, vandt FREM på fornem vis 2-0 foran 1155 tilskuere. Inden det opgør havde Brønshøj, der lå øverst i tabellen på daværende tidspunkt, scoret ni mål i tre kampe. Hamid Khalidan og Simon Skibsted scorede for FREM.

Pilen peger ikke den rigtige vej for FREM i øjeblikket rent pointmæssigt. Derfor er det vanvittig vigtigt, at alle mand dukker op på lørdag og giver spillerne et mentalt rygstød, når der skal uddeles klask til Hvepsene fra Brønshøj. Så medbring din største fluesmækker, dit gode humør og sangstemme og din smukkeste tværstribede fodboldtrikot. Og husk at køb din billet på forhånd hos FairBillet

God kamp!

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden kan sætte
Vi vil kæmpe vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd


Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk