Det er en stor glæde at kunne præsentere Simon Kristensen som ansvarlig for vores Business-del, som omfatter sponsorater/partnerskaber og netværk.

”Simon kommer med den rigtige uddannelse, god erfaring og en masse energi, som kommer til at løfte os kommercielt. Simons opgave bliver blandt andet at binde vores lokale erhvervsliv sammen med Boldklubben FREM og skabe flere aktiviteter for vores partnere, og det glæder mig rigtig meget, at vi har fået Simon ombord i FREM. Jeg håber, at I alle vil tage godt imod Simon og sende interesserede sponsorer Simons vej”, udtaler Boldklubben FREM’s formand Per Jakobsen.

Simon Kristensen udtaler:

”Jeg er 27 år og født og opvokset i Dragør på Amager, hvor jeg fortsat er bosiddende. Jeg er uddannet inden for Sport Management, hvor mit helt store interesseområde er indenfor kommerciel udvikling og partnerskaber i fodboldklubber. Dialogen med FREM startede egentlig for et par år siden, hvor jeg fik et rigtig godt indtryk af klubbens formand Per Jakobsen samt klubben som helhed. Jeg ser et fint match mellem klubbens værdier og mig selv som person, hvilket jeg mener er en god forudsætning for et succesfuldt samarbejde. Boldklubben FREM er for mig en ‘sovende kæmpe’ med et enormt sportsligt og kommercielt potentiale, som jeg glæder mig til at være med til at forløse sammen med resten af klubbens ledelse. Vi skal have FREM tilbage til tidligere tiders styrke, og vi skal have hele det lokale erhvervsliv med på rejsen, hvilket bliver en af mine missioner – at gøre FREM til det naturlige omdrejningspunkt for det lokale erhvervsliv.”

Simon har telefonnummer 22 57 04 00 og kan også kontaktes på mail på sk@bkfrem.dk