Tirsdag den 28. januar afviklede Erhvervsklubben FREM – med stor succes – årets første netværksarrangement. Blandingen af “gamle” og “nye” ansigter viste sig at være en perfekt kombination. Der blev netværket på kryds og tværs af forskellige brancher, uddelt visitkort, aftalt kaffemøder, og generelt var stemningen og kemien blandt de deltagende i top.

Partner- og netværksansvarlig, Simon Kristensen, udtaler:

“Jeg overtog driften og ansvaret for netværket pr. 1. januar 2020, og det er jo altid spændende at se, hvordan nye tiltag bliver modtaget. Når jeg sidder her dagen derpå og kigger tilbage på arrangementet i går, er det med et stort smil og en følelse af, at vi er gået ind i 2020 med et netværksformat, der skaber værdi for den enkelte virksomhed. Ambitionen om – i endnu højere grad – at samle erhvervslivet her i bydelen og skabe et unikt community for de erhvervsdrivende fik i den grad luft under vingerne i går. Jeg ser frem til mange flere gode oplevelser sammen med Erhvervsklubben FREM.”

Kunne du tænke dig at høre nærmere omkring mulighederne for at blive en del af Boldklubben FREM og Erhvervsnetværket FREM, kan du kontakte Simon Kristensen på mail sk@bkfrem.dk