Turen går til Frederikssund

2. runde i Sydbank Pokalen spilles for FREMs vedkommende tirsdag d. 31. august kl. 17.15 på udebane mod Frederikssund IK.

Der er gratis adgang til kampen, og Frederikssund Stadion ligger ganske tæt på S-togstationen Frederikssund. Se rutevejledning her.

Hvis du gerne vil følges med nogen, så kan du finde BK Frem Support og Paulis Rødder på Facebook og se, om der er nogen, der skal samme vej.

Tidligere Frederikssund-topscorer Christian Helev i aktion for FREM (Foto: Preben Pathuel)

Masser af mål

FREMs seneste pokalkamp blev som bekendt vundet med 9-0, og med tanke på lørdagens 5-0 over Karlslunde i 3. Division, så er der grund til at tro på mange FREM-mål i tirsdagens pokalkamp.

Frederikssund er også et hold med mål i, og de tog også hjem fra Sydhavsøerne med en storsejr i første runde af Sydbank Pokalen; de vandt nemlig 8-1 over Døllefjelde-Musse.

I Danmarksseriens Pulje 1 har Frederikssund fået en fin start med 3-0 over Union, 3-1 over B1903, 2-2 mod Brønshøj og senest 2-3 mod Allerød, som stjal sejren i 4 minutters overtid. Der er med andre ord ikke meget, der tyder på, at de mærker tabet af deres topscorer fra sidste sæson, nuværende fremmer Christian Helev, endnu.

Om de to hold blæser til angreb, eller om kampens betydning får trænerne til at tænke nye tanker, må kampens forløb vise.

FREM og ikke mindst Isak Tånnander har vist rigtig god målform i de første kampe (Foto: Preben Pathuel)

FREM har overhånden

Det er FREM, der er favorit hos bookmakerne, og det er også FREM, der statistisk set har overhånden mod tirsdagens værter. Det er godt nok en begrænset statistik, og den kan nok ikke bruges til alverden, men i Danmarksserien i 2011-2012 tog FREM 4 point i de indbyrdes kampe via en sejr på 4-1 i udekampen og 1-1 på hjemmebane.

Frederikssund vil helt sikkert gerne ødelægge den statistik, og der er ingen, der undervurderer hinanden i dette opgør. En billet til tredje runde i Sydbank Pokalen kan potentielt være en billet til en af de rigtig sjove kassekampe, og det vil begge hold give sig 100% for at få.

Og mon ikke også Christian Helev vil vise, at han kender vejen til målene på Frederikssund Stadion? I sidste sæson scorede han i hvert fald 23 af Frederikssunds mål i DS. Spændende bliver det.

God kamp til alle – og kom så gutter!