Sejr i solen

På årets måske smukkeste og varmeste dag spillede FREM træningskamp mod rivalerne fra Skovshoved med en lang række tidligere FREM-spillere på holdet: Frederik Mehder, Frederik Kragh, Kasper Kempel og Simon Skibsted.

Skovshoved, som gav bolden op, lagde voldsomt ud, og i første angreb fik de tilkæmpet sig et hjørnespark. Bolden blev sendt ind foran mål, og det så ud til, at Marco Brylov ville gribe bolden, men en Skovshoved-spiller fik af dommeren lov til at gå ”hårdt” til FREM-keeperen, som tabte bolden, og den blev sparket i mål.

FREM havde lidt svært ved at ryste starten af sig, og Skovshoved havde nogle muligheder, som dog ikke for alvor blev farlige. FREM åd sig ind i kampen og lagde pres på Skovshoved, og det blev til et par skudforsøg dog over mål.

FREM fik udlignet efter 29. minutters spil, da Benjamin Warlo nærmest liggende headede et indlæg i mål.

FREM havde en god periode, og kort efter kom FREM foran, da Tonni Adamsen slap fri og udplacerede Skovshoveds keeper, Frederik Mehder.

Det sejlede lidt for Skovshoved, som kort efter var tæt på at lukke endnu et mål ind, da Benjamin Warlo snuppede et indlæg for næsen af Frederik Mehder og fik prikket bolden ud til Beran Camili, desværre fik FREM-spilleren sparket over mål.

Efter pausen slap FREM lidt af trykket på Skovshoved, som dermed fik lidt mere spil, og Skovshoved fik også udlignet i det 53. minut, da FREM var kommet i undertal i venstre side, og en Skovshoved-spiller slap fri og scorede.

Warlo udligner på dette hovedstød – Foto Claus M. HansenFREM svarede dog igen 2 minutter senere, der skulle dog lidt hjælp til. Tonni Adamsen slap igen fri, men hans afslutning fra kanten af feltet blev pareret af keeperen, og da keeperen i anden omgang forsøgte at gribe bolden, kom en medspiller farende ind i ham, så bolden havnede hos Tonni Adamsen, som med et lob over en enlig forsvarsspiller sendte bolden i et tomt mål.

Efter målet faldt kampen lidt i kvalitet, fem mand var skiftet ud, og FREM skabte ikke længere de helt store chancer. I den anden ende forsøgte Skovshoved sig, men FREM stod godt i de bagerste rækker.

Kampen sluttede med en smal og fortjent 3-2 sejr. Næste kamp er på lørdag, hvor TFC Odsherred kommer på besøg kl. 14:00

Flere billeder i galleriet under 1. holdet på bkfrem.dk følger senere.