BK FREMHeader – Undersider

Sejr over Herlev

FREM pressede godt for at få det første mål – Foto Claus M. HansenTirsdag aften spillede FREM endnu en træningskamp, og modstanderen var Herlev IF fra Danmarksserien. FREM havde valgt at give et par spillere en pause.

Der er forskel på 2. Division og Danmarksserien, og det var FREM, der var dominerende fra først til sidst. FREM producerede en del chancer, og specielt var FREMs højre side god i dag. Herlev havde ikke mange chancer; en enkelt gang måtte Marco Brylov redde, og en enkelt gang sendte de bolden over hans mål.

Efter flere optræk til mål lykkedes det cirka 10 minutter før pausen, hvor Marius Finsen sendte bolden perfekt fladt ind foran Herlevs mål. Her dukkede en udækket Daniel ‘Elly’ Pedersen op og sendte bolden nemt og sikkert i et nærmest tomt mål.

FREM skiftede en del i pausen, men det ændrede ikke på FREMs dominans. Det blev til flere gode forsøg og også et mål, da Abdoulie Njai sparkede bolden i mål efter en kort stikning fra Tonni Adamsen.

Det lykkedes Herlev at reducere på et straffespark, som nok aldrig skulle være dømt. Om det var dommeren eller linjedommeren, der var ophavsmand til denne kendelse, vides ikke, men FREMs målmand Jesper Næsby kom først på bolden, hvorefter en Herlev-spiller faldt over ham.

Så blev der lagt taktik i pausen – Foto Claus M. HansenKort efter var det så FREMs tur til at få straffe og denne gang så den ok ud. Efter et hjørnespark blev en FREM-spiller skubbet i ryggen så voldsomt, at han faldt ind i Herlevs målmand, og så kunne Tonni Adamsen sikkert sende bolden i mål fra 11-meterpletten.

Resten af kampen gik spillet nærmest kun en vej, og FREM havde adskillige skud både forbi, over og sågar to på opstanderen. Kampen sluttede med en 3-1 sejr til FREM.

Næste kamp er på lørdag d. 16., og denne gang er det også på hjemmeban kl. 13:00, når divisionskollegerne fra Skovshoved kommer forbi.

FREMs opstilling 1. halvleg

Marco Brylov

‘AB’ blev en af aftenens målscorere – Foto Claus M. HansenIbrahim  Badran, Kristoffer Dirksen, Frederik Sundstrup, Mads Julø

Marius Finsen, Mikkel Andersson, Andreas Horsebøg, Beran Camili

Daniel Elly Pedersen, Benjamin Warlo

FREMs opstilling 2.vhalvleg

Jesper Næsby

Daniel Anusic, Jonas Nørremark, Andreas Horsebøg (70, Mads Julø) Ibrahim Badran

Abdoulie Njai, Mikkel Andersson, Frederik Sundstrup, Mads Julø (60, Christian Bramsborg)

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk