Træningslejren er overstået, og trænerteamet er ovenud tilfredse.

Assistenttræner Christoffer Balle udtaler:
“Jeg synes, træningslejren overordnet set var meget vellykket. Vi har justeret detaljer i vores spil – med og uden bold. Vi har forbedret vores standardsituationer. Vi har fortsat formopbygningen og den fysiske optimering frem mod sæsonstart i næste uge. Og vi har fået sammentømret holdet endnu bedre gennem teambuilding og sociale aktiviteter.
Nu ser vi fremad med stor spænding til sæsonstart. Vi glæder os virkelig til at komme i gang.”

Transition-træner Torben Frost Clausen udtaler:
“Det har været en super god træningslejr, hvor der blevet skabt gode og stærke relationer på og udenfor banen. De nye spillere er faldet godt til i truppen, og der er et stærkt sammenhold.
Der har været tid til at nørde taktisk i spillestilen og i standarderne.
Som ny træner i FREM var det fedt at se og mærke den gode modtagelse og velkomst man fik både fra spillerne og trænerteamet såvel som fra resten af staben. Det er noget helt specielt og fedt at være en del af.
Tak for en fed tur!”

Cheftræner René Henriksen udtaler:
“Det har været en god træningslejr, hvor der har været fokus på fodbolden og sammenholdet udenfor banen.
Der er blevet trænet spillestil, arbejdet med pres og forsvar samt sociale lege, gruppeopgaver om aftenen med truppen og tur til Malagas stadion.
Jeg mener, vi er lykkedes med det, vi ville have ud af det.
I den forbindelse vil jeg gerne på trup og stabs vegne sige tak for opholdet til Finca Naundrup. Det har været en fornøjelse i lækre omgivelser, så alt i alt en super træningslejr.”