Sommeren er forbi nu, og den nærmest fløj afsted, lød det i højttaleren fra C.V. Jørgensen efter FREMs kamp mod Dalum, og det tyder både kalenderen og de faldende temperaturer på, at han har ret i.

Tomhændet står du tilbage, lyder den næste linje i sangen, men det var for FREMs vedkommende til gengæld ikke helt rigtigt. For det lykkedes trods alt at få det ene point i lørdagens kamp mod Dalum takket være 1-1.

Men følelsen var nok lidt tom hos FREM-spillerne alligevel. For sandheden var, at den kamp burde holdet have vundet.

Oliver havde flere chancer for at bringe FREM foran – Foto Preben Pathu

Igennem næsten hele opgøret vadede hjemmeholdet i chancer, men det blev kun til det ene mål, som Jakob Skovgaard Larsen satte ind kort før pausen.

Inden kampen fremstod FREM som favoritter takket være en andenplads efter seks kampe, mens Dalum lå midt i rækken.

FREM-træner René Henriksen havde foretaget en enkelt ændring i forhold til holdet, som ugen forinden havde spillet 2-2 i Silkeborg mod Young Boys FD.

Det var Oliver Andersen, der som frontangriber havde erstattet Christian Helev, som ellers fik scoret sit første divisionsmål i kampen i det midtjyske.

Oliver Andersen kom ret hurtigt i fokus i lørdagens kamp.

Det skete allerede efter fem minutters spil, hvor FREM fik bygget godt op i venstre side, og hvor Armend Aslani endte med at slå et lavt indlæg til Oliver Andersen, der headede på mål. Men her lykkedes det for Dalums målmand, Mathias Würtz, at gribe bolden.

To minutter senere fik Oliver Andersen igen chancen midt for mål, og denne gang valgte han afslutte ved at skyde mod målets venstre side med det resultat, at Mathias Würtz halvklarede forsøget. Efter lidt frem og tilbage endte bolden igen hos Oliver Andersen, som i en noget mere presset situation alligevel fik afsluttet – men som igen måtte se Mathias Würtz redde.

Og efter et lille kvartes spil var det få centimeter, der skilte Oliver Andersen fra at bringe FREM foran.

FREMs topscorer, Isak Tånnander, brød her igennem i højre side og endte med at lægge et fladt indlæg ind i feltet, hvor Oliver Andersen kom til i glidende stil. Denne gang fik han prikket bolden under Mathias Würtz, der dog fik hænderne på, og som også fik taget så meget fart af bolden, at han kunne sikre sig kuglen, inden den havde trillet over mållinjen.

Også chancer til Matthias – Foto Preben Pathuel

Læg dertil, at Matthias Andersen flugtede bolden i sidenettet fra venstre side efter et dejligt sideskifte af Kristoffer Dirksen.

Jamen, så var det da egentlig en fin start fra FREM.

Eneste problem var, at stillingen stadig var 0-0. Men det varede kun et minut efter den sidste af Oliver Andersens chancer.

Her lykkedes det for Dalum at fange FREMs forsvar i ubalance, og det var højrekanten Frederik Humlegaard, der førte bolden frem. Han fik lagt bolden ind til angriberen August Nielsen, som FREM-forsvaret dog fik blokere i afslutnings-øjeblikket. Men riposten endte hos venstrekanten Kristian Weber, der fra en fri position midt i straffesparksfeltet let kunne bringe det hvidblusede udehold foran.

Der kunne man da tale om, at føringen var stik imod spil og chancer. Men Dalum er et giftigt kontrahold, og det fik FREM også at føle et par gange mere i første halvleg.


Første gang var ved August Nielsen, som fem minutter efter føringsmålet førte bolden frem i venstre side og endte med at afslutte med et skud, der ramte venstre stolpe, inden FREM fik ryddet op.

Stor kamp af Armend Aslani – Foto Preben Pathuel

Anden gang var seks-syv minutter før pausen, hvor Dalum udnyttede en fejlaflevering, der skabte en fire-mod-fire situation. Her førte Frederik Humlegaard igen bolden frem, og han endte med at sende den på tværs af straffesparksfeltet til en forholdsvis fri Mads Raben, som det dog i allersidste øjeblik lykkedes for FREM at få blokeret.

Samme Mads Raben kunne også notere sig for et farligt dykkende skud, som tvang FREM-målmand Rasmus Wedege ud i en redning.

Men derudover stod der FREM på resten.

Armend Aslani ramte nemlig også stolpen med et glimrende skud, efter at han havde trukket ind fra venstrekanten og passeret Mathias Würtz – kun for at se kuglen prelle mod højre stolpe og springe ud i åbent spil.

Midtvejs i halvlegen lykkedes det faktisk også for Frederik V. Kristensen at få passeret Mathias Würtz efter en situation, hvor FREM nærmest havde belejret Dalums straffesparksfelt.

Det skete med et hovedstød fra venstre side, men her lykkedes det for Dalums venstre back, Mikkel Kjær Andersen, at få afværget med et hovedstød tæt på højre målstolpe.

Dertil kom et forsøg fra Kristoffer Dirksen efter et hjørnespark, som Mathias Würtz fik grebet. Og Mohammed Youssef forsøgte sig behjertet med et skud fra højre side af straffesparksfeltet efter nydeligt sammenspil med Isak Tånnander. Men der manglede lige lidt retning på venstrebackens forsøg.

Mohammed Youssef stod for oplægget til FREM’s udligning

Da viseren nærmede sig de første 45 minutter, kom belønningen alligevel for FREM.

Igen var Mohammed Youssef involveret, da han fra højre side lagde bolden skråt bagud til Jakob Skovgaard Larsen, som valgte at afslutte lidt langt udefra. Men der var både præcision og fart i midtbanespillerens følte afslutning, som sejlede ind i målet uden for rækkevidde for Mathias Würtz.

Det var Jakob Skovgaard Larsens første divisionsmål for FREM siden skiftet fra FC Roskilde i sommerpausen. Men han kom dog på scoringslisten i nedsablingen af Listrup på 9-0 i pokalturneringens første runde.

Udligningen var mildest talt fortjent, og FREM-fansene kvitterede da også med klapsalver, mens spillerne gik til pause i sensommer-solen.

Anden halvleg gik i gang med nogenlunde det samme kampbillede: FREM i boldbesiddelse, og Dalum lurende på kontrachancer.

Målscoreren til 1-1, Jakob Skovgaard Larsen, prøvede igen med et langskud efter tre minutter – men denne gang havde han lidt for meget højde på.

Jakob med en lidt specien måde at fejre sin scoring på – Foto Preben Pathuel

Nogle minutter senere opstod en situation, som egentlig var lidt symptomatisk for især denne fase af kampen.

Armend Aslani fik opsnappet bolden på egen banehalvdel, og han udnyttede sin fart til at sætte et par modstandere af. Derefter spillede han bolden frem til Isak Tånnander, der kortvarigt var skiftet til venstre side, og som satte yderligere fart på. Men i forsøget på at spille chancen større kom der ikke noget slutprodukt, og i stedet endte det hele med et indkast i modsatte side.

Ud over de brændte chancer var det lidt af læren fra denne kamp for FREM. En gang imellem bliver spillet en smule for langsomt og for omstændeligt.

Men de tværstribede fortsatte nu ufortrødent med at angribe.

Efter små ti minutters spil var stolpen igen Dalums gode ven, da Isak Tånnander fik skudt på mål og fremtvunget en halvklaring af Mathias Würtz. Riposten sendte Frederik V. Kristensen på den højre opstander fra en lidt spids vinkel.

Og otte minutter senere måtte Mathias Würtz præstere en fodparade af en redning for at forhindre sit hold i at komme bagud efter et hårdt, fladt skud fra Armend Aslani, der selv havde stået for forarbejdet i kompagniskab med Matthias Andersen.

Minuttet efter viste Isak Tånnander igen tænder, da han brugte sin fysiske styrke til at sikre sig en fremlægning i kamp med to modstandere. Denne gang fik han skudt på mål, men Mathias Würtz var igen i vejen.

Isak fik ikke scoret i dag, men det blev både til chancer og chanceskabende afleveringer – Foto Preben Pathuel

I den anden ende kunne FREM være glade for, at der ikke var nogen med fremme, efter at August Nielsen ellers var brudt igennem i højre side og nede fra mållinjen sendte bolden på tværs igennem målfeltet.

Den sidste halve time af kampen kom til at bære præg af en del udskiftninger, og i første omgang tog det lidt af brodden af FREMs angreb.

Faktisk havde Dalum et par fornuftige muligheder i kampens slutfase.

I første omgang endte et indlæg fra fynboernes højre side i panden på den indskiftede Anton Stage Nielsen, der havde lovlig god plads – og tid. Heldigvis for FREM sendte han sit hovedstødsforsøg overmål.

Fem minutter senere var den kæmpestore forsvarer, Jacob Elkjær Mikkelsen, gået med frem ved et frispark, men hans hovedstødsforsøg var længere udefra, og han fik ikke et helt godt træf på kuglen ved den lejlighed.

Den allerstørste chance tilfaldt dog FREM, da viseren rundede de 90 minutter.

Her lykkedes det for indskiftede Christian Bramsborg fra højre side at finde sin navnebror og ligeledes indskiftede Christian Helev i fri position midt for mål. Hele stadion troede, at nu kom FREM foran, men på helt utrolig vis reddede Mathias Würtz igen, og FREM måtte nøjes med hjørnespark.

Kort efter manglede endnu en FREM-indskifter, Jacob Pind, få centimeter til at nå op til en hovedstødsafslutning, og meget mere tid fik de to hold ikke af kampens dommer, Niclas Gomes.

Derfor sluttede begge halvlege uafgjort, og på den positive konto kan det konstateres, at FREM er ubesejrede i de seneste fire divisionskampe og en pokalkamp.

Anfører Dirksen og resten af holdet må nu se FREM til næste kamp hjemme mod VSK Århus som forhåbentlig giver 3 point – Foto Preben Pathuel

Til gengæld har de fire divisionskampe kun udløst seks point, og det kunne meget vel have været otte, ti eller endda tolv.

Det uafgjorte resultat mod Dalum betyder, at FREM i første omgang beholder andenpladsen i rækken, men det kan der blive ændret på søndag, hvis Vanløse og/eller KFUM Roskilde vinder deres kampe.

Næste opgave for FREM er lørdag mod VSK Aarhus.

Matchfacts

FREM – Dalum 1-1 (1-1)

Mål
0-1 Kristian Weber (15.)
1-1 Jakob Skovgaard Larsen (45.)

Advarsler

FREM: Frederik Sundstrup (90. +4.)
Dalum: August Nielsen (35.)

Holdopstillinger

FREM: Rasmus Wedege – Mohammed Youssef, Rasmus Grønne Jensen, Emil Schou Jørgensen, Matthias Andersen – Kristoffer Dirksen – Isak Tånnander, Frederik V. Kristensen, Jakob Skovgaard Larsen, Armend Aslani – Oliver Andersen

Dalum: Mathias Würtz – Nicolai Skøtt, Jacob Elkjær Mikkelsen, Patrick Schlaikjær Petersen, Mikkel Kjær Andersen – Frederik Humlegaard, Jonathan Nissen, Lasse Seistrup Clausen, Kristian Weber – Mads Raben, August Nielsen

Udskiftninger:

Dalum: Diyar Hamza Ali ind for Nicolai Skøtt (46.)

FREM: Jacob Pind ind for Kristoffer Dirksen (67.)

Dalum: Anton Stage Nielsen ind for Frederik Humlegaard (71.)

Dalum: Mathias Schilling ind for Mads Raben (76.)

FREM: Christian Bramsborg ind for Oliver Andersen (78.)

FREM: Frederik Sundstrup ind for Matthias Andersen (84.)

FREM: Christian Helev ind for Isak Tånnander (84.)

Dalum: Kristian Pedersen ind for Jonathan Niseen (87.)

For FREM blev Oliver Møller-Jensen, Rasmus Fugl og Vitus Sindahl (målmand) ikke benyttet

Dommer: Niclas Gomes

Tilskuere: 724

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden kan sætte
Vi vil kæmpe vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd


Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk