Det blev heller ikke i dag at FREM skulle hente 3 point til kontoen, men på forhånd så det svært ud mod rækkens tophold B 83 som efter al sandsynlighed har sikret sig en plads i oprykningsspillet.

FREM havde valgt samme opstilling som var tæt på at hente en sejr i Kolding, men måtte se 3 point blive til et enkelt til sidst.

Frem lagde offensivt ud mod B 93 med et højt pres, og det gav faktisk FREM muligheder og allerede i det andet minut brændte det på foran B 93 målet hvor der opstod klumpspil – desværre uden mål

nogle minutter senere var Isak Tånnander på spil i FREMs højre side, hvor han på elegant vis fik afdriblet sin modstander, spillet på tværs til Oliver Andersen men sidstnævntes skud var svagt og sad lige på keeperen

Sebastian havde et par gode redninger men det var i dag ikke nok til en sejr – Foto Claus M. Hansen

B 93 havde sin første chance i det 22. minut, og det var en rigtig stor een af slagsen, hvor et farligt indlæg gav et skud på stolpen.

Nogle minutter senere var B 93 på spil igen en fejl i FREMs forsvar gav en friløber men Sebastian Sørensen var hurtigt ud og fik blokeret bolden.

B 93 havde mod slutningen af halvlegen yderligere et par chancer men mål blev der ikke scoret

Mål blev der til gengæld scoret i anden halvleg, efter to minutters spil forsøgte Jacob Skovgaard Larsen sig med et langskud fra midten af banen og selv om B93’s lidt flagrende målmand fik hænder på bolden gik den i mål.

Jakob Skovgaard Larsen fejrede sin scoring på lidt speciel vis – Foto Claus M. Hansen

Efterfølgende havde Frem et par rigtige gode muligheder for at øge føringen bl.a. skud fra Isak Tånnander over mål, og ikke mindst Lukas Corner der kom en brøkdel forsent til et indlæg fra Isak Tånnander.

FREMs føring holdt kun til det 60. minut så gik det galt, et boldtab i FREMs venstre side fik trukket forsvaret og man fik derfor ikke dækket B93’s Nicolaj Thomsen op og han kvitterede med en scoring, han skulle dog bruge to forsøg.

FREM var dog ikke slået, og man grimmes over at man ikke kunne udnytte B93’s noget sløsede målspark som gang på gang kiksede. Det gav flere chancer Bl.a. til Jacob Skovgaard, hvis skud tæt på mål blev reddet til hjørnespark af keeperen.

Isak Tånnander har ikke rigtig “tur” i den i øjeblikket – Foto Claus M. Hansen

Ti minutter før tid fik Søren Nørgaard en skud chance, men han sendte bolden forbi mål, kort efter var Isak Tånnander tæt på at slippe fri, men blev vist ramt af akut krampe og faldt i feltet.

Bare et minut før tid forsvandt FREMs håb om et enkelt point. Efter et boldtab på midten af banen sendte en B 93 spiller til baglinjen hvor han spillede skråt begud ind foran mål til Frederik Jensen som selv om Kristoffer Dirksen forsøgte at dække op sendte bolden i mål

Selv om Frem forsøgte med lidt offensiv til slut endte kampen med et 1-2 nederlag. Skuffelsen var stor og nogle virkede ekstremt skuffede og det kan man egentlig godt forstå for B 93 lignede ikke et tophold og FREM tabte på to fejl i venstre side og havde fortjent at få det ene point.

Alle mand til Roskilde på fredag FREM skal have en sejr. Foto Claus M. Hansen

Næste kamp er allerede næste fredag hvor modstanderen er FC Roskilde på udebane kl. 19:00, det er en ekstrem vigtig kamp da et nederlag vil isolere FREM i bunden sammen med HIK.

FREM- B93 1-2 (0-0)
1-0 Jacob Skovgaard Larsen (47)
1-1 Nicolaj Thomsen (60)
1-2 Frederik Jensen (89)